Годината на дървения кон

Годината на коня

Честита Нова година!

Китайците ще си кажат тези думи, изпълнени с толкова много пожелания и оптимизъм, на 31 януари, когато започва Годината на синия дървен кон.

В Китайския календар конят символизира благородството и честността. Затова се очаква 2014 г. да бъде добра и през нея да бъдат реализирани множество общественозначими идеи, свързани с по-възвишени цели и идеали. Конят носи движението и промяната. Той е седмият знак в китайския хороскоп. Негов еквивалент в западната зодиакална подредба е Лъвът.

Хората, разкриващи тайните на хороскопа, твърдят, че макар годината да бъде белязана от възходи и падения, усиленият труд ще доведе до триумф. Конете имат способността да преодоляват всички препятствия, но често сменят настроенията си. Правят, каквото си наумят, своенравни и неконтролируеми са, но пък се оправят добре с парите и са трудолюбиви.

Момче, родено в Годината на коня, ще се радва на слава и ще бъде материално обезпечено. Ако момиченце се появи на бял свят под знака на благородното животно, ще има приятна външност и успешен живот.

Според древните китайци, годината е добър период за създаване на семейство или раждане на деца. Работете и ще бъдете възнаградени, съветват те!

Опитайте Chereshkata във Facebook!

Свързани статии:

Коментари

коментара

Коментари

  1. […] Американската суперсладка актриса Кейли Куоко вдигна сватба в навечерието на Новата година.  […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>